Любовта тресе World of Warcraft, любовен маратон стартира в Perfect world



„Любовна треска“ тресе World of Warcraft: Mists of Pandaria, съобщиха от Blizzard, цитирани от goha.ru. Събитието ще продължи до 23 февруари, като в столиците на игровия свят ще се проведат празнични мероприятия, свързани с деня на влюбените. Геймърите ще се сразят със сезонния бос аптекар Хаммел, който може да бъдет намерен чрез системата за търсене на подземията. За победа на боса може да се получат, както традиционните награди, така и кутийка във формата на сърце. В нея играчите ще могат да открият празнични премети. Отделно се предвиждат и ежедневни квестове, за чието изпълнение може да се добие опит, злато и знаци на любовта (с тях може да се купят празнични предмети).


В Perfect world започва „Любовен маратон“, съобщи pw.mail.ru. Той започва от днес и ще приключи на 17 февруари. Всички влюбени ще получат награда за изпълнение на ежедневно сватбено задание. Победители в маратона ще станат играчи, които не са пропуснали нито един ден, изпълнявайки квеста 7 пъти. Те ще получат различни сюрпризи, между които фойерверки, облекла, амулети и др.
Женените в играта двойки, които не са изпълнили всички условия на маратона, могат да получат поощрителни награди, като изпълнят квеста еднократно на 14 февруари.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар