ArcheAge: 120 класа в играта

Mail.Ru Games, издатели на ArcheAge за Русия и страните от ОНД, публикуваха нова статия, посветена на класовата система в играта. "Да решиш, какъв да бъдеш: жрец или стрелец с лък, вълшебник или рицар-паладин, винаги е много трудно. Но защо да избираш само едно, ако може да съчетаеш различни разклонения на уменията и да създадеш свой собствен клас?", питат риторично от играта.



Една от особеностите на ArcheAge е системата от класове. Играчът може да избира 10 разклонения на уменията, които в различни комбинации образуват 120 класа. Новата статия обяснява как именно се случва това. За изучаването на един навик се харчи една скил точка, която освен това се и заработва. Нивото на уменията се променя в съответствие с нивото на разклонението, на което се намира.

Същевременно archeagerussia.ru публикува изключително подробна статия за разклоненията на уменията, като описват действието на всяко едно умение. Сайтът е предназначен за хора, играещи вече на корейските сървъри на ArcheAge или за тези, които очакват бета теста през септември.

ArcheAge ще се появи в Русия и страните от ОНД преди Европа, така че ако не ви се чака откриването на европейския сървър, регистрирайте се на aa.mail.ru.




Четете още:

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment