Къде да пазаруваме в ArcheAge? Особености на Търговския остров

Нова статия се появи на сайта на играта ArcheAge. В нея е представен Търговския остров, където можете да пазарувате на спокойствие, без да се опасявате, че ще бъдете нападнат.
В света на ArcheAge има няколко вида търговски дейности, без които е невъзможно пълноценното развитие на героя ви. Руският сайт на играта ни разказва за дивия тропически остров, който е предназначен за провеждането на търговски сделки.

Островът е разположен сред водите на океана. Той се намира в тропиците и има чудесно време - там времето винаги е прекрасно и гостите са посрещани с весела музика и фоерверки.
Ако отдавна мислите, че трябва да се облечете красиво, да си построите спретната вила, да се сдобиете с кораб или всякакви други нужни вещи, то трябва незабавно да се отправите на Търговския остров.
За да попаднете там, вие трябва да се възползвате от специалния портал, който е достъпен за герои от всички нива на развитие.

Територията му може условно да се раздели на няколко части. В западната част може да се сдобиете с чертежите за различни видове къщи и кораби, както и с плановете, нужни за постройката на ваш собствен замък, които ще бъдат изпълнени в западен стил.
Съответно в източната част се предлагат чертежи и архитектурни планове за здания в източен стил.
Вие можете да разгледате всяка къща, предложена за продажба, да влезете вътре и даже да си полегнете за почивка. Всичкото обзавеждане в къщата също се предлага за продажба.
На острова се продава обсадна техника, различни средства за придвижване, питомци, оръдия и т.н. Тук можете да пробвате оръдията, като постреляте с тях.
Идете на пристана и разгледайте, предлаганите за продажба кораби, като се качите на палубите им. Можете и да си направите морска разходка с тях преди да ги купите.

На острова можете да си купите, както отличен кон за яздене, така и всякакъв друг вид маунт. Тук можете да си купите и чертеж за създаване на трактор.
Както навярно вече знаете в ArcheAge, ще имате възможност да летите на делтапланери. Тук е мястото, където да се сдобиете с такъв.

За любителите на модата, островът е мястото, където да разгледат най-новите модели модни дрешки за своя персонаж.

Цените на стоките зависят от характеристиките на предметите.
Тук можете да си купите и чертеж за вашата състезателна кола, с която да участвате в ралита.

На острова ще срещнете представители на всички раси, но враговете ви няма да могат да ви атакуват, тъй като това е мястото, предназначено само за търговия. Островът може да напуснете само през портала.
Снимки: aa.mail.ru

Четете още:

Корейската ArcheAge става безплатна?


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment