EVE Online: Изследвайте с Odyssey и най-отдалечените кътчета на Галактиката


На сайта на космическата онлайн игра EVE Online публикуваха подробности около обновлението Odyssey, което ще излезе на 4 юни. Една от основните особености е изработката на неизследваните участъци от Космоса. Те бяха достъпни и по-рано, но заради сложността на сканиращата система малко играчи предприемаха риска да отпътуват нататък. Сега с Odyssey ще има възможност да се изследват и най-отдалечените кътчета на Галактиката, а играчите ще спечелят допълнителни награди. Играта ще стане и по-достъпна за новаците. Разработчиците подобряват интерфейса, а обучаващите агенти ще предложат нови мисии, чрез които ще се разкрият много интересни аспекти от EVE Online.

С Odyssey ще се добавят и нови космически кораби, така например четирите линейни крайцера (Drake, Harbringer, Brutix, Hurricane) се сдобиха с армейски двойници, които са по-големи, по-опасни и по-мощни. Подобрен е и външния вид на някои кораби. Друга важна подробност е, че с обновлението ще е по-добра анимацията при преместването между отделните сектори в Космоса. Добавен е не само красив ефект, но и скоковете в космическото пространство вече ще са по-бързи.
Друго нововъведение е, че след добавянето на Odyssey на един акаунт ще има възможност да се тренират два пилота, като това ще става за допълнително заплащане.



Вижте още:

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment