Wargaming ще представи конзолен проект на Е3 2013

Wargaming ще вземе участие на едно от най-големите изложения Е3 2013. В рамките на международното шоу за първи път ще бъдат демонстрирани трите ММО-проекта на компанията — World of Tanks, World of Warplanes и World of Warships. Щандът на компанията ще заеме обща площ от 900 кв. м. и ще бъде разположена в Южната зала на Изложбения център в Лос Анджелис, където ще се проведе изложението от 11 до 13 юни.
Едно от главните събития на изложението ще бъде закритата премиера на World of Warships. Геймплейът на морския ММО-екшън ще бъде демонстриран в специално оборудван кино салон, разположен в дъното на щанда на Wargaming. Голям екран и съвременна стерео система ще позволят на зрителите да се потопят в атмосферата на морските сражения.
Компанията ще покаже и анонсирания в началото на година конзолен проект, който се разработва от разположеното в Чикаго студио Wargaming West, което по-рано бе известно под названието Day 1 Studios (разработчик на F.E.A.R.3 и Fracture, купено от белоруската компания през януари тази година). Наскоро в състава на Wargaming.net влезе и бившата Gas Powered Games. Студиото на Крис Тейлър, създател на Total Annihilation, също разработва нов проект, но засега няма информация, дали той ще бъде показан на изложението.


Четете още:

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment