ArcheAge: Как да се сдобием с подводна ферма?

Нова статия бе публикувана на сайта на рускоезичния ArcheAge, където ще започне закритият бета тест на играта през септември по първоначални очаквания. Публикацията разказва за подводните ферми, които ще могат да се създават. Издателите от Mail.ru обясняват за финансовите изгоди, които може да получи играч, избрал да се занимава с този вид фермерство.

Според тях играчите в ArcheAge няма да имат нито една свободна минута в играта, тъй като в sandbox-а ще има безброй възможности. Едно от тях е земеделието, но покрай познатите и в други игри ферми, то тук ще има и подводни. В тях ще могат да се отглеждат редки ресурси, като корали и перли. Те от своя страна ще бъдат нужни, за да се създават различни украшения. Също така в тях ще се добиват водорасли и различни спори, които пък са нужни съставки в кулинарията. 

Тези, които са играли в MMORPG-та, знаят че приготвянето на различни ястия е добър бизнес - различните блюда, добавят различни показатели към характеристиките на героя в боя - по-висок шанс за нанасяне на критически удар, повишаване на максималното ниво на HP (жизнените сили), повишаване на маната, силата, ловкостта и мн.др.



Във фермата си играчът може да улови и омар, който също е нужен в кулинарията -от него може да се приготви отлично блюдо.

За да се сдобиете с ферма, трябва да отидете на Търговския остров, където да си купите чертеж за подводна ферма. Тя струва 14 делфийски монети, а за да си я "монтирате" - още 3 златни монети. Фермата може да разположите на определени места под водата, които ще са отбелязани на картата. Съответно ще ви се налага да плащате седмичен данък в размер на 5 златни монети.


Героите не могат да дишат под водата, а само да задържат дишането си за определен период от време. Именно поради тази причина, преди да се потопите за работа във фермата си, ще ви се наложи да облечете акваланг. Освен това подготовката на екипировката ви трябва да се намира на палубата на кораба поне пет минути по-рано. Това ще ви осигури 10 минути подводна работа. Когато доплувате до фермата си, тя ще ви "подари" кислород - героят ви ще попадне във въздушен мехур, където можете да попълните запасите си от въздух.

Монтирането на подводна ферма ви позволява да отглеждате безопасно своите ресурси на защитена територия, където ще работите без страх от нападение на друг играч.

Още по темата: 

 

 

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment