World of Warcraft: 5.4 ще донесе нов рейд - Siege of Orgrimmar


Пач 5.4 вече е достъпен на тестовите сървъри на играта World of Warcraft. Той ще донесе множество нови промени и допълнения. С него ще бъде добавена нова зона - Timeless Isles, някои промени в класовете, нов рейд - Siege of Orgrimmar, както и нов игрален елемент - гъвкави рейдове.
Гъвкавите рейдове са нов елемент, добавен специално за предварително събрани групи от играчи с численост от 10 до 25 души. Нивото на сложност ще се определя автоматично в зависимост от броя на участниците.



Нова зона: Timeless Isles

Мъглите до източните брегове на Нефритения лес се разпръскват, откривайки тайнствен остров, който векове наред е оставал встрани от времевите потоци. Играчите, които желаят да изследват острова, трябва да посетят светилището на тяхната фракция във Vale of Eternal Blossoms. На този остров обитават удивителни могъщи същества, които задължително ще си изпробват силите в бой срещу изследователя. Тези, които се справят с тях, ще получат множество интересни награди - епическа екипировка, Mogu Runes of Fate, питомци, животни за езда и мн.др.
На Timeless Isles ще откриете пет нови боса.



Нововъведение: Proving Grounds

Proving Grounds— нововъведение, позволяващо на играчи 90-то ниво да изпитат своите бойни навици. На арената, както и във всяко друго подземие, можете да изберете ролята на танк, лечител или боец. След това трябва да преминете серия изпитания, създадени с използването на игралната механика, характерна за типичен дънджън. Подробен обзор за Proving Grounds може да прочетете тук.

Нов игрален елемент: обединени виртуални светове.

Паралелните виртуални светове, разположени на различни сървъри ще се обединят за удобство на играчите, намиращи се на по-слабо населени сървъри. Така те ще могат да участват активно в груповите мисии и инстанси без да се налага да се местят на нов по-населен сървър. Те ще имат достъп до общия списък на гилдиите, общия аукцион, общи рейдове и подземия.
Пълният списък с промени и нововъведения може да видите на сайта на играта.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment