Neverwinter ще излезе и на руски


Perfect World Europe B.V. обяви, че MMORPG Dungeons & Dragons Neverwinter ще бъде локализирана в Русия и страните от ОНД. Тя ще бъде достъпна за този регион през зимата на т.г., като, освен че ще е преведена на руски, услугите ще отчете спецификата на региона и ще бъдат въведени адаптирани цени. Към момента се набират заяви за участие в закрития бета тест на руския сайт.
"От момента на анонса за разработка на играта ние постоянно получаваме запитвания от руски фенове и сега можем да обявим, че Neverwinter ще излезе и в Русия. В настоящия момент всички наши усилия са насочени към създаване на услугата, която превъзхожда руските стандарти."
Това каза Илья Матвеев, ръководител на руския сегмент в Perfect World.
Една от основните особености на играта е, че в нея можете сами да създавате куестове, зони, сюжет и подземия. С помощта на определени инструменти може да създадете всичко в играта, включително свое собствено подземие със съкровища и чудовища.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment