Pearl Abyss: Закритият бета тест на Black Desert Online започва на 17 октомври


Pearl Abyss обяви най-накрая датата на началото на закрития бета тест на една от най-очакваните игри - Black Desert Online. Те организират Lan Party за играта. Скоро се очаква и нов гейм трейлър, но кога точно все още не е ясно.

The beta content
Играчите ще могат да се насладят на PvE Content като the Action Combat System, the leveling System, повече от 250 Quests, битки против чудовища и босове в открития свят и дънджъните, ще тестват Housing System, аукциона и още много. Също така ще има и PvP Content lкато обсади на замъци (Castle Sieges)!
За съжаление някои класове ще бъдат блокирани за първите бета тестове, но ще можете да поиграете за Боец (Fighter), Вълшебник (Sorceress), Рейнджър (Ranger) и Хищник (Predator).

Как да се запишете за закритата бета?
Закритата бета е само за корейци, докато не се появи издател за западния свят. Ако сте кореец (надали) или умеете да заобикаляте ограниченията (а дано, ама надали), посетете http://black.daum.net и следвайте инструкциите.

Внимавайте за фалшиви сайтове
Бетата на играта се очаква отдавна, но има и множество фалшиви уебсайтове. Не кликайте на линкове, които обещават ключове и гарантирани покани, както и не сваляйте подобни програми за генериране на ключове и пароли. Бъдете търпеливи и чакайте официалната бета за западния свят, съветват ни разработчиците.
Харесайте и фен страницата на играта във facebook.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment