Riot разкри Джинкс (Jinx, the Loose Cannon) - 116-я герой в League of Legends


Открийте стрелба от картечницата си и предизвикайте разрушения от гранатомета, играейки за Джинкс (Jinx, the Loose Cannon), Откачената Хулиганка. Въоръжена с арсенал от убийствени нещица и усмивка до уши, тази млада девойка-стрелец е готова да изпържи, да напълни с куршуми и да разкъса на парчета всеки свой враг.

Умения:

Passive: Get Excited! (пасивно)
Тя генерира висока скорост на придвижване, в случай че друг герой или кула, които тя е атакувала по-рана, бъдат унищожени. С течение на времето скоростта ѝ се намалява до нормалната.


Q: Switcheroo!
Джинкс избира, от какво оръжие да стреля:
Ракетомет "Рибя кост": Автоатаката на Джинкс изразходва мана, но започа да бие по-далеко и нанася по-големи щети на целта и близките врагове.
Миникартечница "Пиу-пиу": Автоатаката на Джинкс за малко увеличава скоростта на атаката; този ефект се натрупва до три пъти. Ако Джинкс престане за атакува, зарядите на ефекта спадат по ред.


W: Zap!
Джинкс стреля с шокови електрически заряди, които забавят първия враг на пътя ѝ и му нанася щети.


E: Flame Chompers!
Джинкс хвърля линия гранати със забавено действие, които се взривяват след няколко секунди. Ако над гранатата преминава вражески герой, тя се взривява и го обездвижва за малко.


R: Super Mega Death Rocket!ски герой, нанасяйки му щети, както и на тези, които се намират наблизо до него. Размерът на щетата зависи от количеството липсващ им живот.


Bot lane
Джинкс е стрелец-унищожител, въоръжена с разнообразни оръжия, позволяващи ѝ да сее хаос и да нанася огромни щети, но за сметка на това намаляващи ѝ мобилността. На първо време трябва да усвоите умението Switcheroo, научавайки се да държите на разстояние враговете с изстрели от ракетомета, като навреме превключвате на миникартечницата й.
Джинкс няма спецумения за бягство, но нейният хиперактимен ум е подготвил няколко изненадки за любителите на засади. Flame Chompers! С това умение ще спре всеки джънглър, точно пуснатия  Zap! ще забави достигащия я преследвач. Накрая, разрушавайки кули, Джинкс може да развие луда скорост благодарение на ефекта Get Excited!
Да разрушава кули тя е майстор. На линията е неудържима, нейните area of effect умения разчистват терена, налагайки постоянен натиск над противника. Джинкс с лекота може да се добере до крайните етапи на играта, а тя точно тогва започва едва да загрява.
Тряба да се отбележи следното: не съществува такава ситуация, в която Super Mega Death Rocket да не помогне. Ultimate ѝ е  набиращ скорост снаряд, който жадува да се разбие в мутрата на врага. Мечтали ли сте си с един изстрел от базата да разбието вражеския тим, който вече е с намалени жизнени сили след ранна битка с Барона? Super Mega Death Rocket е за вас. Само миньони и чудовища тя не убива. Тук сами се справяйте.

Групови боеве 
Джинкс започва да нанася щети от първите секунди на отборната битка. Тя, наистина, е защитена доста зле, затова ѝ се налага да търси правилен избор на позиция и помощта на съратниците си.начинает вливать урон с первых секунд командной схватки. Ако те я опазят от бърза смърт, враговете скоро ще се разбягат или ще умрат от мъчителна смърт. Дългата дистанция, на която тя бие, и щетите които нанася, са заплаха за враговете по време на цялата игра, като тя е идеална за отбор, който предпочита да води дистанционен бой. Ракетометът и Zap! ѝ помагат да трупа фрагове без да ѝ се налага да влиза в центъра на схватката, а Flame Chompers! създава защитна зона около нея, която никой враг няма да иска да прекоси. Получаваща допълнителна скорост от пасивката си Get Excited! тя може да покаже убийствения си потенциал и с усмивка на лице да разстреля враговете си, оцелели в боя.

История
Джинкс живее, за да сее хаос, без да се замисля за последствията, оставяйки зад себе си само паника и безпорядък. Тя е импулсивна, малко луда и най-много мрази скуката. Естествено тя решила да създаде филиал на Ада в най-скучния (по нейно мнение) град - Пилтоувър. Тя с радост се заела с тази работа, ползвайки арсенала си от смъртоносни играчки, устройвайки взирове, хвърлящи в шок полицията. Ръката на закона така и не може да я достигне. Джинкс обича да си играе с полицаите и най-вече с Вай.
Пилтоувър отдавна е известен като Града на прогреса - място, в което управлява редът и порядъка. Но с появата на Джинкс всичко това се променило. Жителите на града изпаднали в паника - те не познавали такава престъпност за цялата история на съществуването на града.
Докато в града ставали абсурдни и безсмислени злодеяния, все по-често постъпвали сигнали за тайнствено момиче, което ги прави. Никой не знаел, откъде се е взела. Никой не знаел и истинското ѝ име, но тя станала популярна с прозвището си Джинкс.
Джинкс не мислела да спира и Кейтлин - шерифа на Пилтоувър - обявила извънредно положение, организирайки хайка в целия град. Джинкс отвърнала в свой стил: Хазната на града, едно от най-силно охраняваните здания, било покрито с карикатури на Вай, на които били написани датата и времето на следващото ѝ нападение. Така Джинкс предизвикала всички, дословно казано "Спри ме ...ако можеш".
Вай била настроена решително. В определеното време тя застанала до зданието на градската Хазна и внимателно се оглеждала. Джинкс удържала на думата си, появявайки се с усмивката си до уши, която обаче не предвещавала нищо добро. Вай се впуснала в преследване с намерението да тикне зад решетките хулиганката. Джинкс обаче била неуловима - взрив след взрив в акомпанимент на хихикането ѝ. В края на краищата Дай успяла да я притисне в ъгъла, но Джинкс не се предава лесно. Не преставайки да се хили, тя пуснала ракети, събаряки цялата сграда върху себе си и Вай.
Вай оцеляла, но след като се измъкнала из под развалините, от Джинкс нямало и следа. Нито едно кюлче злато не изчезнало от разрушената Хазна - вместо това престъпничката оставила бележка: "Ти никога няма да ме хванеш". Докато Вай четяла бележката, от далеко се чувал гръмкия смях на Джинкс, а градът лека-полека потъвал в мрак - за първи път във своята история.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment