EverQuest Next Landmark залага на креативността на играчите


EverQuest Next Landmark залага на креативността на играчите. Това заяви директорът на продукцията Dave Georgeson в интервю пред списанието Forbes. Както вече е ясно, EverQuest Next и EverQuest Next Landmark ще са две отделни игри, като първата ще е тип sandbox с напълно разрушаем свят, който играчите ще могат да изследват не само в хоризонтална плоскост, но и във вертикална. Това ще рече, че ще можете да копаете земята надолу и да се натъкнете на подземен лабиринт или пещера. Там вероятно ще има опасни чудовища и скрито съкровище. Ако се върнете обаче на същото място на следващия ден  - там няма да откриете нищо. Така светът ще бъде постоянно променлив и изненадващ, както и безкрайно интересен.
EverQuest Next Landmark от своя страна ще е началото на EverQuest Next и същевременно отделна игра - в нея ще можете да творите. Да създавате земи, замъци, крепости, домове и покъщнина. Чрез нея ще можете да създадете собствено имение например и да облагородите къс необработена земя, превръщайки я в райска градина. От друга страна наскоро разработчиците обещаха, че дори и в този проект ще има бойни действия, но какви и как - засега не е ясно. Ние не сме ги анонсирали, тъй като те няма да бъдат факт към момента на релийза на играта, обясни директорът на продукцията.
Dave Georgeson заявява, че EverQuest Next е по-фокусирана на сюжета, историите, съвместната игра между играчите и развитието на героя.
Какво ще е всичко това? Предстои да научим, но EverQuest Next и Landmark може би наистина ще са революция в жанра.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment