Hunter Ranger ще е новия клас в Neverwinter


Cryptic анонсира появата на нов клас в MMORPG Neverwinter. Това ще е Hunter Ranger. Новият клас ще бъде въведен с експанжъна  Neverwinter – Module 2: Shadowmantle, за който все още не е определена дата на релийза, но разработчиците обещават това да се случи до края на годината.


Hunter Ranger ще е доста необикновен клас, съчетаващ оръжията и уменията на стрелец с лък за бой от дистанция, но също така той бързо ще може да превключва за близък бой с уменията и оръжията на асасин. Действително досега в играта нямаше стрелец с лък. Въвеждането му веч предизвика интереса на комюнитито, като желащите да пробват как именно новия клас ще превключва от изстрелването на стрели от лъка си към бързи и ловки удари с двете си ками, подобно на асасина, който в играта се нарича Trickster Rogue.




С новия експанжън ще бъдат въведени и нови парагон пътища за развитие на героя ви за всеки един от класовете, като играчите ще получат специален итем. Използвайки го, ще имате възможност да обнулите старите си параметри и да изберете новия парагон път.


Очаква се да бъде въведена и нова локация Dread Ring, която ще представлява масивна сграда, понастоящем разрушена, но използваща се за магически ритуали. Разработчиците обещават там да намерим нови приключения, нови по-мощни итеми, нова лут система и много още.
С експанжъна ще се появят и артефактите. Те ще се обличат като другите части от екипировката. Те ще ви добавят уникални сили и ще продължават да стават по-мощни с всеки нов левъл на развитие.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар