Какво ни чака в ArcheAge - Русия?


Любителите на MMORPG отдавна знаят и чакат с нетърпение сендбокса ArcheAge. В Европа ще го издава Trion, но като че ли това няма да се случи много скоро. За сметка на това открития бета тест в Русия наближава. Вероятно много от вас ще искат да пробват играта, за да се подготвят за европейската й версия, макар че е възможно да има и такива, които вече са я пробвали на корейските сървъри.Относно съдържанието на мегаиграта сме писали много (потърсете статиите с етикет ArcheAge). Какво ни чака обаче ако решим да се регистрираме на руските сървъри?

Рускоезичната ArcheAge се издава от компанията Mail.Ru Group, чиито продукти са известни даже и по света ( те издават Perfect World, Allods Online, Warface, Dragon Nest, Cross Fire, LOTRO, Jade Dynasty и т.н.). Заради богатото съдържание на играта, а и предизвикателствата, които тя отправя към играчите, в нея ще играят едни от най-известните гилдии в Русия и страните от ОНД. Отново ще спомена, че интересът към онлайн игрите в Русия е огромен и съответно мащабите на гилдиите са огромни. Най-силните от тях са разпространени в няколко игри не само рускоезични, но и на европейските, а дори и на корейските сървъри.



Целта почти на всички е доминацията. Тотална ако може, ако ли пък не, то с помощта на алианси и съюзи с други сили. Членовете им понякога не жалят реални пари, за да бъдат мегасилни играчи и да внасят превъзходство при обсадите и териториалните войни. Някои са безмилостни ПК-шници ( от PK - player kill). Те ще ви убиват докато кротичко развивате героя си или пък пътувате с каравана си, превозвайки стока. Ще ви грабят и ще ви обират. В някои от тях може да встъпите лесно, но в други приема е много строг. На сайта на Mail.Ru е публикувана статия, разказваща за едни от най-силните гилдии, които ще се стремят към доминация на сървърите.


Сървърите

Сървърите на Рускоезичната версия, която е в етап на закрит бета тест, ще разполага с няколко сървъра. Имената на три от тях са известни вече - Луциий, Кипроза и Мелисара. Повечето от най-силните гилдии са се ориентирали към Луций. Там се очаква борбата да е безмилостно жестока. Още от сега във форумите ври и кипи, кои са топ гилдиите. Затова според мен не е препоръчително да се започва играта там. Нямате никакъв шанс да се ориентирате и да понаучите играта. Ще ви смилат на всяка крачка. Някои ще ви бият за кеф, други за слава, трети и за двете заедно, а четвърти за отмъщение, че тях са ги били. 

Имайте предвид, че огромна част от членовете на топгилдиите вече познават играта достатъчно добре. Те вече са я разучили на корейските сървъри, а сега значителна част от тях участват и в закрития бета тест, тъй като издателите връчиха ключове за достъп на повечето известни гилдии.


Гилдиите

Rise




Те са едни от кандидатите за доминация. Имат натрупан опит в Корея, а са започнали от LineAge 2. Канят се да воюват с всички без да сключват съюзи с никого. Обичат хардкорния стил и ще са заплаха за всички. Смятат се за вещи в корейските игри.


Chaos


Огромно комюнити от няколко хиляди играча (да, няма грешка, няколко хиляди са). Първоначално то се е формирало в играта Ragnarok Online, успешно са се представили в RF Online, Perfect World, AIKA Online, Guild Wars 2 и други. Те приемат всички в клана си и разчитат на количеството, а не на качеството. Разбрали са, че по време на война, зергът играе важна роля.


Insane 


Политиката на Insane оправдава наименованието им - дръзки и безкомпромисни. Те са успешни в такива игри като Perfect World, Aion: The Tower of Eternity, Guild Wars 2. Отличават се с агресията си.


Ultima


Историята на клана започва в Rising Force Online. После играчите преминали в Aion, Aika, Weapons of the Gods, TERA и т.н. Те също имат опит на корейските сървъри на ArcheAge. Гилдията има здраво ръководство и смятат да се настанят на западния контитент в играта. Вече имат сключен договор с Strongs, които от своя страна също са известни от рускоезичните сървъри на игрите «Легенды Кунг-фу», Perfect World, Aion и Rift.


The RED


Това са пък любителите на шутъри и LoL. Някои от тях се занимават с киберспорт, много са "воювали" в World of Tanks, Cross Fire и прочие.


Surreal


Клан, който обича дипломацията. Насочени са повече към ПвП елемента, но няма да откажат да приемат и ПвЕ играчи.Те са създадени преди 8 години в първата руска MMORPG "Сфера". Те вечи иман съюзи с други популярни гилдии като Hope и The Lost Keepers.


Murr




Легендарен клан, за който вече сме разказвали. Ще ги познаете по герба им - котешко око и чернозелените цветове. Кланът се е представил забележително в ПвП по време на закрития бета тест. Планират да се заселят на източния континент. Приемът им е ограничен, отличаващ се със строг подбор на кадрите, а в клана цари желязна дисциплина. Определено няма да ви вземат ако сте под 18 -годишни. Те също са с осемгодишна история, преминали са през няколко игри. Повече за тях прочетете тук.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар