Albion Online предлага нестандартна класова система


Sandbox Interactive представи ново видео за кросплатформената си Sandbox MMO Albion Online.  В него разработчиците обясняват как работи ункалната им система за избор на клас и как тя предлага на играчите гъвкавост в настройката на теймплея си. Очаква се Albion Online да навлезе в бета тест по-късно през тази година.
В повечето MMO игри играчът избира героя си и неговия клас още в началото. В Albion Online това няма да е така. Разработчиците са направили, така че всеки да има възможността да настрои героя си под своя начин на игра. От видеото може да научите за серията от заклинания, които се предлагат в играта. Всички предмети, които играчът създаде, могат да бъдат омагьосани с дадено заклинание, което да му даде необходимите характеристики и статове.




Albion Online е първата истинска кросплатформена MMO игра, в която играчите ще могат да се срещнат на едно място и по едно и също време по различни начини - чрез PC, MAC, Linux, iOS и Android.

Разработчиците обещават, че в играта няма да има непобедими играчи. Даже ако сте облекли някаква много рядка екипировка, даваща ви огромно преимущество, то вашият герой няма да е съвсем непобедим. Група от няколко по-слабо развити героя ще могат да ви победят.
Редките предмети ще могат да бъдат добити навсякъде в играта, а не в определени локации.
Ресурсите ще са на 6 нива като всяко по-високо ниво дава възможност за създаване на по-мощна и по-ефективна екипировка. Съответно ресурсите от по-високо ниво ще са и по-редки.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар