Merc Elite: Воювай в пустинята с новата карта The Outback

Във военната MOBA на Bigpoint Merc Elite бе добавен ъпдейт 014. Сега в играта може да намерите новата карта The Outback. 



От вътрешността на големите градове през арктическата пусош, сега играчите в Merc Elite могат да попаднат в пустинята. Различното в тази карта е, че има само една точка, на която можете да се възкресите - стартовата ви позиция. 


Нов магазин

Имате нужда да си наемете нови Mercs, да си напазарувате амуниции и различни неща. За това магазина бе разчистен и преаранжиран, за да могат играчите по-лесно да намира, това което им тряба. 

Освен това в MOBA играта са направени още много подобрения. Merc Elite е все още в бета тест. Ключове за нея може да намерите на Facebook страницата ѝ. Играта е удобна, тъй като я отваряте направо в браузера. Другият плюс е, че не се налага да прекарвате там денонощия. Може да изиграете няколко бързи игри в паузите между другите си дейности. Засега може да се избира между 5 класа войници. Всеки един от тях има своите плюсове и минуси, като всеки от тях играе и своята роля в боя - някои са с по-голяма защита, други с по-висока огнева мощ, трети са бързи и са отлични в атака, а някои имат способността да бъдат невидими.
В Merc Elite ще имаш възможност да избираш между 5 различи категории от воини: "джагърнотите" използват масивните си брони, за да влязат в близък бой, като си помагат с високотехнологични щитове за защита на съотборниците си от вражески огън; "щурмоваците" разчитат на огромния си арсенал от мощни оръжия, за да нанесат тежки щети; "саботьорите" използват камуфлаж и хитри трикове, за да се приближат до противника и да нанесат решителния удар; "артилеристите" дават на отбора си огнева защита и нанасят тежки щети на противниците си с тежък обстрел от дистанция; "тактиците" следят всяко движение на противника и при необходимост координират използването на високотехнологични оръжия или въздушни удари, които ще поставят на колене и най-коравите противници.

Merc Elite е тактически MOBA шутър, чието действие се развива в недалечно бъдеще, в което суровините са на изчерпване, отчаянието чука на вратата и зловещи мегаконцерни контролират всичко. В отборния MOBA бой алчните и жадни за власт икономически империи минават през трупове, за да запазят всички оставащи ресурси под свой контрол. Самите те не си цапат ръцете, та нали за това съществуват платените експерти - трупи с наемници и агенции, които процъфтяват в сянката на глобалния упадък. Тук повечето са бивши войници от всички краища на света, чиято слава не е по-добра от тази на пиратите. Повечето от тях са в професионални обединения, които се гордеят с високотехнологичното си оборудване и калените в боя смъртоносни служители. Те са най-добрите наемници на планетата. Те са елитът.
Вижте още:



Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар