В Skyforge няма да има опит и нива


Разработчиците на MMORPG Skyforge отговориха на въпросите на бъдещите играчи. Стана ясно, че играта ще се предлага освен на руски и английски, но са планирани и френска, немска и испанска версии.

Разработчиците от Obsidian Entertainment обещаха, че Skyforge няма да е поредната "гриндилка" от корейски тип, в която трябва да убивате безброй моби.

Прочетете още:Нови игри: Skyforge - стани Бог!

Бойната система ще е като в шутър с прицелване, но също така може да маркирате врага си с клавиш. Героят ви ще изпълнява умопомрачителни серии от удари, което ще превърне играта в екшън.

Skyforge ще е безплатна, обещават още разработчиците. В нея няма да трупате опит и героят ви няма да достига нива. Новите таланти и способности ще с откриват с помощта на атлас на развитието, който предоставя множество възможности за създаване на уникален герой.
Достатъчно е да се регистрирате на руския сайт на играта или англоезичния и вече сте подали заявка за участие в бета тестовете.

                                                                                                                            Начало
                                                                                                               
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар