Survarium обяви "Ден на отворените врати"


В онлайн шутъра Survarium днес ще е "Ден на отворените врати". От 11 ч. играта ще може да се сваля и да се играе в продължение на денонощие. За да свалите клиента трябва да отидете на официалната страница на Survarium, да се регистрирате и да натиснете копчето "Играй". Сайтът има руска и английска версия, тъй като играта се разработва от компанията Vostok Games, създадена през 2012 г. в столицата на Украйна, Киев.

Към момента Survarium е в състояние на закрита бета, като разработката ѝ не е завършена. Засега в играта е достъпен само един режим - PvP.



Survarium е онлайн мултиплейър шутър от първо лице (MMOFPS). Събитията се развиват в недалечно бъдеще, в свят преживял екологична катастрофа. В този свят е оцелял един на всеки 100 души. Там цари анархия и хаос и вашият живот е в опасност постоянно. 
Играта представя специално подготвени карти, на които оцелелите трябва да използват разнообразни тактически възможности в борбата си за живот. 

Survarium предлага няколко режима за безплатна онлайн игра, които са удобни както за ветераните от online 3D шутърите, така и за новобранци, току що открили този вид игра.
Изпълнявайки различни задачи на групировките, вие подобрявате своите отношения с тях. В замяна те ви откриват достъп към нова екипировка, въоръжение и амуниции. Докато сте новобранци само клошари и черноборсаджии ще са съгласни да работят с вас. 


Оцелявайки в опасния свят, вашият герой набира опит. С развитието си получавате точки, които можете да разпределите на един от петте навика. Всеки навик повишава бойните ви показатели:

Стрелкова подготовка - по-точна стрелба.

Физическа подготовка – повишава скоростта на бягането ви и тежестта на товарите, които носите, например може да обличате по-тежки бронежилетки или да носите по-тежко въоръжение. 

Медицински навици - повишава ефективността на лекарствата и стимулаторите. 

Технически навици - повишават ефективноста на използването на различни капани и устройства. 

Изкуство на оцеляване - умение да се справяте с аномалиите и артефактите.


                                                                                                                           Начало
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 коментара :

  1. Като прочетох името се сетих за реалитито,което го дават всяка, година и сега с нетърпение го очаквам да започне да видя на кое място ще се изпъляват всички сложни ири ив какви условия ще живеят няколко месеца.Продължавайте да ни пишете за тази игра, вече съм събрала нужната сума и чакам да излезе за да си я купя.Това, че безплатно ще можме да пробваме е супер.

    ОтговорИзтриване