Path of Exile: Forsaken Masters излиза на 20 август

Новият експанжън за диаблоподобната Path of Exile ще излезе на 20 август. Той ще се нарича Forsaken Masters. С него в играта ще бъдат добавени един куп новости, между които Quest Tracker, Tutorials и PvP Spectator Mode. Ще има много интересни мисии и нови възможности за любителите на занаятчийството. Ще бъде въведена възможност на къстомизация на скривалища.

Седем мъже и жени, господари в своята област, се изправят срещу тиранията на Dominus. Някои от тях с думи, други с оръжие. Седем изпратени да умрат в гниещите земи. Седем господари, които живеят, учат, а вече и усилват своите умения в Wraeclast. Седем Forsaken Masters, които ще ви тренират, ако вие изберете, те да ви помагат.

Засега са представени двама от седемте господари, като през следващите седмици ще бъдат разкрити и останалите. Всеки един от тях е специализиран в отделна дейност. Те ще изискват от вас различни услуги и ще ви обучат в различни изкуства. Така например Haku ще поика да разчистите наследствените му земи и да от откриете загубения Karui дух. Vorici ще ви тренира в изкуството на наемните убийства. Изпълнявайки мисиите им вие трупате репутация пред тях. Ще има осем нива на репутация за всеки един от тях. Прогресирайки до осмото ниво, вие получавата достъп до още.

Къстомизирай своето скривалище. 

По време на своите пътешествия през земите на Wraeclast, седемте господари открили идеални местости за изгнаниците, където да разположите своето тайно скриалище. Веднъж спечелили доверието на своя господар, вие може да създадете свой малък град. Използвайте своето скривалище като място, където да се отдадете на крафт след битка или пък го разширете, персонализирайки го със стотици декорации.

Updated Passive Skill Tree

Разработчиците са направили редизайн на голямо количество от уменията в Passive Skill Tree, фокусирайки се предимно на Witch, Shadow и Ranger.

По време на разработката на Forsaken Masters са били поправени много от битките против босове в Path of Exile. Сраженията с Merveil, Brutus, Captain Fairgraves и други босове ще бъдат по-интензивни и изненадващи.
Повече подробности за предстоящия експанжън може да видите на официалния форум на играта.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар