Skyforge: Как да станем Бог?


Още от първите минути в Skyforge нашият герой е безсмъртен, но му предстои дълъг път към божествеността. Подобно на героите от античните митове той трябва да извърши безброй подвизи, за да се превърне в Бог.

Този път, който трябва да се извърви, ще ви отнеме първите няколко десетки часове от играта. Прогресът по уменията и характеристиките ще ви позволят да достигнете нужното развитие. Зараждащият се култ (за това ще бъде обяснено от разработчиците в друга статия) ще ви обезпечи последователи и тяхната вяра ще е ресурса, който ще ви е необходим, за да творите чудеса. Сюжетът ще ви преведе през събития, в резултат на които вие ще придобиете божествен облик. С други думи, играта е за това, как да се превърнете в бог.



Да бъдеш бог в Skyforge не е просто редица от изпитания. Заедно с отговорностите и грижите за вярващите идват властта и могъществото. Приели божествения облик, героят ви започва сериозно да превъзхожда останалите безсмъртни по редица показатели като сила, съпротива на поражения, контрол и т.н. Освен това той ще се извисява по ръст и ще се отличава по външност над останалите безсмъртни.

В зависимост от развиваните класове и роли, вашият новоизлюпен бог ще разполага с някои особени способности, позволяващи да обърне хода на битката. Танкът може да привлече към себе си всички врагове, съпортът дава имунитет и усилва всички свои съюзници, контролът обездвижва враговете, а тези, специализирали се в нанасяне на поражения, са способни да унищожат всичко живо от дистанция и в близък бой само с едно заклинание.



Ако вашият герой е усвоил много класове, то и възможностите му ще бъдат повече: превключването от един клас към друг е една от божествените способности, недостъпна за безсмъртните.

Накрая, боговете могат и да се лекуват по време на боя, което също е невъзможно за останалите, недостигнали божественост.

Божествените ви способности няма да са активни само по време на бой. Вярата във вас на вашите последователи ще ви помогне да творите и реални физически предмети (екипировка например).

Всеки един прочел горното, ще си каже, че да бъдеш Бог в играта е измама. Да, и ще е напълно прав. Да бъдеш бог в Skyforge означава да пречупваш баланса в своя полза. Не забравяйте, че в този свят обаче има и други богове, а за да творите чудеса ще ви е необходима вярата на последователите ви.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар