Tyranny of Dragons донесе един куп промени в Neverwinter

Cryptic пусна новия експанжън Tyranny of Dragons в екшън MMORPG Neverwinter. На официалния сайт на играта бе публикуван пълния списък с нововъведенията и промените направени в нея. Част от тях вече разочароваха част от играчите, докато други са готови да се адаптират и да продължат да играят.



Нова кампания


Новата кампания може да бъде започната от 30-то ниво. Търсете появата на Cult of the Dragon активностите около Neverwinter и Sword Coast, като не забравяте да проверите предишните приключенски зони. Първо трябва да намерите Harper Boward в Залата на справедливостта в столицата Protectors Enclave. Той ще ви изпрати на посещение в Neverdeath Graveyard. Там ще ви чакат епични приключения и среща с червения дракон Lostmauth. Атакувайте го с другите играчи и може да се сдобиете с мощна екипировка както и редки реликви. Реликвите могат да се обменят при Zhentarim за artifact weapons.

Artifact Equipment


В играта има два нови типа артефакти представени с новия модул. Има три вида Artifact weapons, за всеки един клас. Тези уникални оръжия дават допълнителен ефект за специфично at-will умение. Артефакт коланите са друга новост в играта. Те ще са по един за всеки един от статовете. Тази екипировка изисква друга екипировка от 60-то ниво и ще може да се рафинира подобно на камъните. По-високият ранг увеличава потенциала на артефакта, гарантирайки бонуси към техните допълнителни ефекти.

Оръжията и коланите ще бъдат награди за изпълнение на активности от кампанията Tyranny of Dragons. Освен това с тях може да се сдобиете и в новото сражение Shores of Tuern или в епичния дънджън Lair of Lostmauth. Да не забравяме, че разработчиците и издателите трябва да печелят пари. Затова тези артефакти могат да бъдат намерени и в новите кутийки Tyrannical Lockbox, които ще падат като лут от чудовищата. Естествено, за да ги отворите трябва да си купите ключове за реални пари от геймшопа.

Scourge Warlock


Scourge Warlock ще е новия клас в играта. Това е вид черен маг, който залага на проклятията. Той ще може да призовава на помощ с някои от уменията си т.нар. Soul Puppet (Кукла на душата). Това е нещо подобно на дух, който се сражава на ваша страна. Тя ще изчезне ако бъде атакувана пет пъти, а 2 минути ще е с вас ако сте извън боя. .


Armor Reinforcement Kits


Тези комплекти могат да бъдат създавани от някои от занаятчиите на нива 8/15/20, като съответно вещите ще бъдат необикновени/редки/епични. С подобен комплект можете да усилите някой от статовете на вашата екипировка на 25/50/100 в зависимост от качеството на комплекта, който ще създадете.
За създаването им се изискват 6 рафинирани основни ресурса, 10 необикновени,  Астрални диаманти и arcane shard или пък драконово яйце за по-високите нива.

Класов баланс

В играта са направени страшно много промени, касаещи уменията на почти всички класове с цел налагане на баланс. Повече и конкретна информация за всеки един клас може да се прочете на официалния сайт, но общо взето целта е да се постигне баланс между класовете, така че никой от тях да не доминира както в дънджъните, така и в ПвП. Именно тези промени предизвикаха недоволството у играчите, развиващи Воин и Вълшебник. Тези два класа ще загубят някои от силите си и ще трябва внимателно да градят билдовете си.
Във връзка с това PvP класациите ще бъдат нулирани, за да могат всички да започнат "на чисто" след грандиозните промени в класовете.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар