Какви промени ни чакат с 1.5.1 в World of Warplanes?


Версия 1.5.1 бе добавена на руските сървъри на екшън играта World of Warplanes. Какви промени да очакваме и на другите сървъри?

Превъзходство

Скоростта на запълване на скалата на превъзходството е понижена на 15%.

Икономика

Повишено е възнаграждението в опит и кредити за поражения, нанесени по наземните цели. Цената на бомите и ракетите е понижена.

Баланс

Понижена е вероятността за създаване на бой без средно ниво самолети ( когато повечето самолети от екипа се различават с 2 нива ).

Физика и баланс

Увеличени са пораженията, нанасяни от бомите и ракетите. Увеличена е точността на голямокалибрените оръдия, но е понижена ефективността им против самолети.

Интерфейс

В панела на характеристиките на самолета са добавени интерактивни икони на летците. Натскайки ги ще се появи стандартното меню на екипажа.
Намалена е видимостта на маркерите за наземните цели до 3000 м. и е променена прозрачността им. Максималнато отдалеченост на целите, които могат да се изберат чрез натискане на клавиша "Следваща цел" (клавиш Х) е ограничена до 3000 м. 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар