Пригответе се за обсадата на Neverwinter!


Сезонът на Драконите продължава в екшън MMORPG Neverwinter и Култът към Драконите е събрал армия за обсада на Невъруинтър. Сержант Нокс призовава търсачите на приключения за защита на града!

От 18 септември играчите могат да се включат в новото събитие "Обсадата на Невъруинтър". 
На 17 септември ще има Siege of Neverwinter Developer Livestream, в който Cryptic Producer Lindsay Haven ще представи събитието и ще отговаря на въпроси на представители на феновете.

Повече информация и подробности около обсадата ще бъде публикувана към края на седмицата. Засега е известно, че Култът на Дракона ще се опита да попречи на възстановяването на стените на града, атакувайки работниците и унищожавайки доставките с ресурси. Гвардията на Невъруинтър ще призове войските към контраатака, а играчите ще трябва да се включат в избиването на атакуващите за определено време. Освен това се очаква и атака на дракони, който трябва да бъдат неутрализирани.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар