Skyforge - Paladin


От Skyforge представят един от класовете в играта - Паладин. Какво представлява този клас?


Паладинът предпочита да се сражава в първите редове и не се бои от пряк сблъсък с противника. Благодарение на голямото количество здраве, този "танк" е способен да издържи атаката дори на множество противници, а бързото възстановяване му помага почти без почивка да побеждава чудовищата, използвайки зрелищни комбинации от удари. 



Паладинът лесно ще си намери съюзници за груповите куестове, тъй като те ще видят в негово лице надеждна защита - той ще ги прикрие с щитове, ще намали пораженията, ще свали отслабващите ефекти и няма да позволи да им наложат други. Встъпвайки първи  бой, този достоен воин приема върху себе си голяма част от ударите, отвличайки враговете от по-слабите герои. Изпълнявайки серия от базови атаки, той натрупва справедлив гняв, който после може да използва, за да предприеме по-мощни атаки. 



Главната особеност на този клас е голямото количество защитни умения, сваляне на негативните въздействия и невъзприемчивост към контрол. С това обаче уменията му не завършват. Някои от тях гарантират максимални поражения, други позволяват атаките на чудовищата да се фокусират върху него. Паладинът може да контролира враговете си, като ги оглушава, забавя, събаря, обездвижва и т.н. Изучените таланти могат да увеличат пораженията, които нанася, да възстановява здравето си или да увеличи придвижването си. Правилната комбинация от пасивни и активни умения може да го превърне в непобедим воин, но не забравяйте, че потенциалът на "танка" се разкрива в екипна игра. 



Паладин е един от най-издържливите класове в играта. Временната неуязвимост ще му помогне да се спаси от ситуации привидно без изход. Когато работите вървят съвсем на зле, той може да освети земята около себе си и може да използва умения без да изразходва справедливия си гняв. Враг, който се опитва да му се изплъзне, може да бъде привлечен или пък да бъде догонен със скок, след което да бъде повален на земята. Все пак този клас не може да се похвали със силни удари, но все пак неговата задача е друга. Той е длъжен да отвлича враговете и да поема пораженията им върху себе си, докато съюзниците му нанасят своите удари върху врага. 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар