Вижте видеото, представящо Cold Strike Map в Armored Warfare


Obsidian Entertainment и My.com представиха новата карта за танковия си екшън Armored Warfare с нов трейлър. Картата представлява зимна градска зона със социалистическа окраска - жилищните сгради определено са като прекопирани от страна от бившия социалистически блок. Тя е наречена Cold Strike. Освен това са демонстрирани сблъсъци на танкова техника при градски условия. 



Armored Warfare е разработка на Obsidian Entertainment, известни с ролевите си игри Neverwinter Nights 2 и Star Wars: Knights of the Old Republic 2 — The Sith Lords. В играта ни се обещава мощна PvE-кампания. Играчите ще се сблъскат с такива задачи и условия, каквито и екипажите на танкове по време на истински бойни действия. Околната среда, бойна техника, визуални ефекти - всичко това ще създаде мощен присъствен ефект.



В този нов танков екшън техниката ще е модерна и унищожителна. Играчите ще разполагат и с мощни брони и разрушителни снаряди. Избраните танкове ще могат да се ъпгрейдват. Графиката ще се задвижва от CryEngine.

Прочетете още за командирите и екипажите на бойната техника!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар