Metallica ще забият на BlizzCon 2014


Metallica ще забият на BlizzCon 2014. Световноизвестната траш метъл група ще зарадва феновете по време на церемонията по закриване на фестивала на игрите на  Blizzard Entertainment на 8 ноември. Изпълненията на Metallica могат да бъдат проследени благодарение на стрийм в интернет. За да се присъедините към зрителите на знаменателното събитие обаче трябва да си купите виртуален билет за BlizzCon.

"С нетърпение очакваме концерта на Metallica на BlizzCon! — заяви Майк Морхайм, изпълнителен директор и съучредител на Blizzard Entertainment. — За всички гости и тези, които ще го наблюдават от дома си, това грандиозно шоу ще бъде идеален завършек на двата прекрасни дни на игри и електронен спорт."

BlizzCon е празник за всички фенове на Blizzard Entertainment и игрите Warcraft, StarCraft и Diablo. През тази година фестивалът ще се проведе на 7 и 8 ноември в изложбения център Anaheim Convention Center, Калифорния. По време на празниците гостите ще могат да се срещнат с разработчици, да наблюдават професионални турнири или да се включат в любителски турнири, конкурси и викторини, а също така и да поиграят в новите игри на Blizzard Entertainment, даже и в тези, които още се разработват. 

Билетите за събитието бяха разпродадени за броени секунди, но BlizzCon може да гледате от дома си чрез пряко излъчване с помощта на "виртуален билет". Закупувайки си го ще получите игрални сувенири за World of Warcraft, StarCraft II, Diablo III: Reaper of Souls, Hearthstone и Heroes of the Storm. Билетът може да се купи на сайта на Battle.net.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар