Какво ново с ъпдейт 5 в ESO ?


Ъпдейт 5 вече е инсталиран на тестовия сървър и е готов за проба. Какво ново, разказва отново Мат Фирър на сайта на The Elder Scrolls Online. 

Veteran Dungeon е една от новостите, които ще видите в играта с ъпдейта. Повторяемата система Pledges and Writs за подземия и крафт, новата система за анимация на лицата и поправки на проблемите при разделяне на играчите, възникващи при изпълнение на куестове в група, са част от допълнението.  

Новото подземие Veteran Dungeon: City of Ash продължава историята на подземието и представя нови опасни изпитания за вашата група. 

Новата система за анимация на лица прави мимиката на NPC по време на разговорите по-правдоподобни. 

Повторяемите Repeatable Pledges: The Undaunted веднъж на ден награждава играчите с различни трофеи и лут за прохождането на конкретни дънджъни. 

Повторяемите Предписания - Repeatable Writs: вие можете да получите сертификат за своите занаятчийски умения, а след това да изпълнявате предписания за получаване на различни видове материали и Survey Reports, които ще ви доведат да високоефективни точки на добив. 

Противниците и наградите в подземията ще се променят в зависимост от нивото на лидера на групата, давайки ви повече възможности да се групирате с оглед преминаването на изпитаният и получаването на достойна награда.

Много куестове са попрамени, така че да не ви отделя от групата по време на съвместни задачи. 

Работи се и над серия от подобрения на стабилността и производителността за Сиродил. Багът, който водеше до краш на клиента на някои от играчите, бе открит и поправен с хотфикси. Продължаваме да полагаме усилия, за да не се появяват други багове, така че да се наслаждавате на сраженията в Сиродил.

Освен това разглеждаме проблемите с баланса и жалбите, свъзани с използване на експлойти от някои наши играчи. Сега се провеждат работи, които са насочени към това, всички играчи да са поставени при равни начала и никой да не мошенничеста с цел получаване на превъзходство в боевете. Бъдете сигурни - този проблем ни е познат и ние ще го решим възможно най-бързо. 
Повече подробности може да намерите на сайта на ESO.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар