Представиха петте класа в Echo of Soul


Aeria Games представи петте класа в новата си игра Echo of Soul. Нищо ново под слънцето (ама то как и да има като топлата вода са я открили много отдавна)- очакват ви Warrior (Воин), Archer (Стрелец с лък), Rogue (Асасин), Guardian (Страж), Sourcer(Магьосник).


Воинът е описан като безстрашен и свиреп. Освен, че е въоръжен с меч, той може да избира измежду две специализации: Berserker и Protector. Както става ясно, единият е яростен воин, нанасящ поражения в центъра на боя, а другият - танк,защитаващ групата.

Стрелецът е с две специализации - Huntress и Bard. Девойката е типично DPS, а бардът ще пее песнички, с които ще ви подкрепя в боя, т.е. с мелодиите си ще ви усилва и ще отслабва враговете (buff-debuff).

Rogue специализира измежду дуелист и асасин. Първият е майстор в бързите атаки, изпълнявайки експлозивни и критически удари с максимална ефективност. Ролята му в групата е да нанася Burst Melee Damage. Асасинът използва отрови и в групата ролята му е да нанася поражения, действащи с течение на времето (DoT).

Стражът всъщност е женски герой. Тя използва природните сили, удряйки враговете си с копия-мълнии или с елемента земя. Специализира в Stormguard и Earthguard. Stormguard използва силите на гръмотевицата и може да пробие най-здравата броня, а Earthguard със силите на земята осигурява защита на групата си. 

Sorceress също е женски герой. Специализира в Firemage и Frostmage. Първата е майстор на огъня и нанася огромни поражения, а втората използва лед, за да държи под контрол враговете си.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар