Escape from Tarkov ще е нов руски хардкор екшън


Руското студио от Санкт Петербург, Battlestate Games, анонсира дебютния си проект, наречен Escape from Tarkov. Това ще е нова, хардкор, мулплейър онлайн игра, която представлява шутър с RPG елементи. Събитията в играта ще се развиват в измисления руски град Тарков. Играчите ще са в ролята на наемници от две частни, военни компании, които са въвлечени в кървав сблъсък по улиците на града, обкръжен от части на ООН и Въоръжените сили на Руската Федерация. Сражавайки се и оцелявайки във враждебна среда на воините ще им се наложи да намерят изход от изолирания град и да разкрият всички тайни на Тарков. 

Важно е да се отбележи, че в Escape from Tarkov вашият герой може да умре не само от раните си, но и от болести, изтощение и радиация. Засега на сайта на играта може да се види CG-видео трейлър, а геймплей ще ни бъде показан на 24 ноември. Освен това може да се абонирате за новини от играта и да се запишете за участие в ЗБТ. 

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар