Босове ви дебнат от засада в Lost Ark


Tencent Games ще издава Lost Ark в Китай. Това стана ясно на изложението Tencent Games Carnival 2015 (TGC 2015). Закритият бета тест се очаква да започне в първата половина на 2016 г., като ще се проведе едновременно и в Китай, и в Корея, но корейският тест все пак ще започне малко по-рано.

Според разработчиците Lost Ark ще е конкурентноспособна на останалите MMO игри благодарение на динамичната бойна система, при която играчите трябва да реагират мълниеносно. В играта ще имате възможност да разрушавате различни постройки като мост например с помощта на уменията си. Освен това Lost Ark ще предложи много приключения и разнообразно съдържание, твърдят разработчиците. 

В епическите подземия играчите ги очакват сражения с гигантски босове, при които могат да използват дори и подръчни материали. Вие ще можете да управлявате огромни маунтове, а също така да изследвате моретата с кораби из целия виртуален свят. В играта ще ви очакват риболов, добив на минерали, дървообработване и много други професии. 

Една от интересните особености на играта ще е системата на засади. Огромен бос може да ви нападне изненадващо в дънджъна или докато се мотаете из виртуалния свят.
Lost Ark може би ще се появи и на други платформи: конзоли и мобилни телефони. 


Lost Ark е игра от типа hack`n`slash. Разработчиците от Smilegate твърдят, че Lost Ark Online е MMORPG, а не MORPG. Очевидно тази игра ще е една истински диаблоподобна Action MMO, която трябва да ни предостави бързи, динамични и опустошителни битки. Изследването на света ще става с кораб, който играчът ще управлява сам, плавайки през заледени океани, морска пустош и уникални зони. В океана ще се натъквате на кораби на други играчи, отправили се в приключения. Освен това ще срещнете призрачни кораби, на чийто борд ще влезете в бой с духовете на екипажа. В играта ще има множество скрити инстанси, които ще ви се откриват, след като предприемете определени действия. Освен това ще има и скрити куестове. Така например ако подслушате, какво си говорят определени NPC ще ви се отвори куест, при който можете да помогнете на NPC-тата с тяхната задача или пък да действате по свой начин.  


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар