Брок Леснар с провален тест от нощта на UFC 200, Хънт създава синдикат


UFC боецът и борец от кечлигата WWE Брок Леснар е с втори провален допинг тест. Това е пробата му от 9 юли, преди срещата му с Марк Хънт на UFC 200. В кръвта му е открито едно и също вещество, което е било установено и по време на извънплановото тестване на 28 юни. 

"Организацията UFC бе оповестена, че Американската антидопингова агенция е информирала Брок Леснар, че допинг тестът му от 9 юли 2016 г., взет в деня на представянето му на UFC 200, е показал положителен резултат, и едно и също вещество, което е било установено по време на извънплановото тестване на 28 юни, за което бе съобщено по-рано. 
Съперникът му Марк Хънт реагира ведната, призовавайки бойците да се обединят и да създадат асоциация. 

"От моя гледна точка, провалът на допинг теста на Брок Леснар доби още една причина за създаването на подобна асоциация. Първо беше историята с Reebok, после изключението с Брок за четиримесечното задължително тестване преди боя след връщането му в UFC. Конър изключиха от турнира, защото не искаше да ходи на пресконференция, на която ние с Брок при всички случаи нямаше да посетим. 

UFC си пълнят джобовете за сметка на нашата кръв и пот. На нас ни е нужно обединение, за да бъдат чути нашите мнения. Ние сме голяма част от тази сила, която привлича феновете към спорта и ние сме тези, които рискуваме здравето си."
Хънт призова бойците да се свържат с него във Фейсбук и да започнат работа по създаването на синдиката.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар