Евнуси ще се появят в Легендите на Кунг Фу



Много нововъведения обещават от руската игра „Легендите на Кунг Фу“, победител в гласуването „Най-добра игра за 2012 г.“ на Goha Awards. Разработчиците не се ангажират с конкретни срокове за новите патчове, но обещават, че ще ги въвеждат колкото се може по-бързо.
Трети нейгун – това е най-скорошното нововъведение, без което няма да е достъпна голяма част от съдържанието на играта. За да получи трети нейгун, играчът ще трябва да изпълни много куестове и да натрупа голямо количество слава на школата си. При достижение на 30 левъл и трети нейгун геймърът ще може да продължи сюжетната линия и да вземе Втора глава от биографията. След въвеждането на Третия нейгун, в играта ще се появи нов режим на прохождение на всички тайници „Асура“, който ще е много сложен, но за това пък с достойни награди.
Следващият голям ъпгрейд, който почти е завършен, се нарича „Битката на планината Хуашань“. В ъпдейта има няколко нововъведения, като ще се открият недостъпните по-рано локации в игралния свят, нов дънжън „Застава Яньмень“ (с няколко разклонения, много варианти на прохождение, различни сюжетни линии). Това не е всичко, разкриват още разработчиците. Съкровища и артефакти, които ще променят външния вид на оръжията и добавящи допълнителни плюсове към тях, ще бъдат въведени в играта.
В по-далечно бъдеще се предвиждат инстанси за всяка една школа в „Легендите на Кунг Фу“. Освен това ако срещнете своята половинка в играта, ще можете и да се ожените за нея на игрова церемония, която ще бъде събитие с много награди за младоженците.
Накрая, но не на последно място – евнусите. В играта ще се появят евнуси, което ще предсталява нов вариант за развитие на персонажа със съответните умения и бонуси. Какви ли ще са те?!?!

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар