Не могат да ви "откраднат" чудовището в WoW


Променят се условията за за участие в убийството на редките и куестовите чудовища с инсталацията на патч 5.2 в MMORPG World of Warcraft: Mists of Pandaria, съобщи компанията Blizzard Entertainment, цитирани от goha.ru.
Photo: World of Warcraft: Mists of Pandaria
По-рано играчите се жалваха, че им "крадат" моба по време на изпълнението на ежедневния куест или при убийството на рядко появяващо се същество. В настоящия момент мобите, които са куестови, се зачитат на всички играчи, участвали в победата над тях. Освен това когато срещнете друг играч, убиващ рядко същество или куестов моб, вие вече имате възможност просто да се присъедините към боя. В резултат на това нивото на HP на НИП-а ще се увеличи с 50%, а присъединилия се играч ще получи шанс за добиване на награда, независимо от започналия боя. Ако се присъедини и трети, то отново здравето на НИП-а се увеличава с оше 50% и той също получава шанс за лут.  Засега това нововъведение ще действа за убийството на редки същества и "големи" куестови моби. За убийството на обикновени моби, които трябва да се избиват по 20 броя, нововъведението не важи.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар