Започна битката при Dale в Lord of the rings


Ъпдейт 10 беше инсталиран на европейската версия на Lord of the Rings Online, вследствие на което в онлайн играта бяха добавени четири дънджъна, свързани с едно от най-важните събития битката при Dale, разказаха от games.mail.ru.
Photo: lotro.com
Първият дънджън е за група от 6 играча, а останалите три са за по 12. В The Bells of Dale на играчите им предстои да се доберат до камбанарията, за да предупредят жителите за приближаващата опасност. Рейдът Flight to the Lonely Mountain ще се провежда в Самотната планина, където играчите ще прикриват отстъплението на жителите на Дейл, като задържат пълчищата врагове. В The Fires of Smaug истерлингите ще се опитват да обгазят жителите с помощта на огнения грим, който геймърите трябва да открият и унищожат. В рейда  The Battle for Erebor играчите ще се сразят с двама от най-добрите воини ийстърлинги. Този рейд ще има три нива на сложност.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар