League of Legends завоюва още 1/6 от Земята



League of Legends се готви да обхване още 1/6 от земната повърхност. Тази новина произведе компанията Riot Games, която е издател на онлайн играта. Това се случва вече, след като откриха свой офис и в Москва. Новият офис ще обслужва растящите потребности на играчите от Русия и страните от бившия СССР. Riot Games обещава съвсем скорошен старт на бета тест на играта на официалния си рускоезичен сайт.
Ние се радваме, че League of Legends ще се доближи още повече до рускоезичната аудитория от играчи, каза Марк Мерил, президент и основател на компанията Riot Games. Gambit Gaming порази целия свят със своята игра, а сега, когато ние можем да предложим на играчите богата програма по киберспорт, нямаме търпение да видим появата на нови отбори. Надяваме се още, че геймърите ще оценят по достойнство руската версия на League of Legends и всички предимства на локалната техническа поддръжка.
Руският екип от Riot Games обещава още, да поддържа местната версия на играта с всички включени услуги, да съдейства за развитието на състезания по League of Legends в региона, да поддържа тесни връзки с рускоезичното общество на феновете на играта, като провежда специални акции и мероприятия.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар