Warface: Бойците от отряд "Аврора" - прекрасни и смъртоносни


Женски модели на героите се появиха вчера в Warface, съобщиха на сайта на онлайн играта. Първоначално достъпни ще са амазонките от класовете - щурмовак и инжинер.
Щурмовак

Снимка: wf.mail.ru



Боец от женския отряд със специално предназначение "Аврора". Тя е прекрасна и смъртоносна, като утринната заря на Венера. В сражение тя може да бъде ужасна за противника си благодарение на изключителната си ловкост и скорост. Със своите стремителни атака, тя внася хаос в редовете на врага си.
Инженер от отряда "Аврора"
Техническият специалист от женския отряд е бърз и ловък противник, който е способен да сътвори огнена заря в щаба на противника. Освен това тя може да окаже поддръжка на отряда си, като им ремонтира повредената броня. Инженерката може да проникне в тила на врага и да открие огън от картечния си пистолет.
Женските персонажи са и добре озвучени, както и са с отличен външен вид, допълват от играта.

Warface - това е безплатен MMO шутър, разработен от световно известната Crytek. В играта можете да водите сражения в различни части на земното кълбо, като започнете от градове и стигнете до най-опасните места на планетата. Warface предлага широка възможност за игра с приятели. В колективния режим ви очакват интересни мисии, за изпълнението на които, ще ви се наложи не само да стреляте точно, но и да работите в екип. В разнообразните ПвП  режими играчите могат да си изберат своя клас боец и да изпитат истински адреналин в битките. Warface се предлага в Русия от компанията mail.ru.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар