MMO Review класира 10-те най-яки шутъра за март


Сайтът MMO Review направи класация на 10-те най-яки безплатни MMOFPS-а ( Massively Multiplayer Online First Person Shooter ) за този месец.

10. Десетото място според тях е отредено за Mission Against Terror (MAT), която е безплатен шутър, разказващ за време в близкото бъдеще.
Снимки: mmoreviews.com


9. На девето място е класиран Tribes: Ascend. Това е научно-фантастичен шутър базиран на класиката Tribes. Той използва Unreal 3 Engine и е изпълнен с динамични битки, акробатични елементи и научно-фантастични гледки.

8. Combat Arms е поставена на осмо място. Тя съдържа множество карти и 6 игрални мода.

7. Седмото място е за Blacklight Retribution. Действията се развиват в футуристични градски зони. В нея се предлагат голям арсенал оръжия и оборудване, както и зашеметяваща графика.

6. Ако желаете да участвате в Третата Световна Война, то Arctic Combat е MMOFPS с реалистични военни зони, ефекти и битки, базирани на екипната/кланова игра.

5. Пето място за Tom Clancy’s Ghost Recon Online.

4. Hawken е free-to-play, онлайн, многоползвателска mech-based first-person шутър. С две думи сядате като пилот в огромен робот и гърмите по другите роботизирани машини. Съответно можете да си персонализирате, т.нар. mechs и да ги развивате технологично.

3. PlanetSide 2 е шутър, който предоставя наистина епични и мащабни битки.

2. Второ място за Firefall.  Това е поредния научно фантастичен високотемпен шутър, чието действие се води в бъдещето на Земята.

1. Първото място е отредено на новоизлязлата Heroes & Generals. В играта са смесени два жанра - класически шутър от първо лице и тактическа стратегия. Дали ще спечелите зависи, както от вашите реакции, така и от правилно планираните тактически ходове в играта.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment