Rise of the Hutt Cartel излиза на 14 април



Допълнението Rise of the Hutt Cartel ще излезе на 14 април в MMORPG Star Wars: The Old Republic. Всеки, който е получил право на ранен достъп, ще може да види съдржанието му още на 9 април. Тогава ще излезе и Game Update 2.0: Scum and Villainy, който добавя в играта Rise of the Hutt Cartel. С ъпдейта се появават две нови операции – Scum Villainy. Освен това Hard Mode ще е достъпен за Hammer Station, Athiss, Mandalorian Raiders и Cademimu. Ще бъде въведен и нов Nightmare Mode Oeration: Terror from Beyond. Нови умения са достъпни за всички 16 подкласа в играта, а нова екипировка е предвидена от 55 ниво.

Експанжънът ще включи нова планета и съвсем нова история, допълват от e-gamers.info. Тя ще стартира от там, където свършва The Republic’s beating back the Empire, а военната машина и от двете страни на фронта има нужда от гориво. Тогава се намесват хътяните,които преценяват,че момента е повече от идеален, за да завладеят Галактиката. В течението на играта, битката се разраства и става важно за съдбата на планетата.

Новата планета Makeb  е достатъчно красива. Качеството на  3D графиката е доста по- впечетляваща от тази по-рано. Геймплеят няма да е ограничено само до тази планета, но ще има мисии, които отвеждат героите обратно в Галактиката.


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар