Scarlet Blade се оказа новия хит в света на MMORPG



Безплатната MMORPG за възрастни Scarlet Blade се оказа истински хит не само в каталога на Aeria Games, но и в класацията на  MMO Reviews за месец март зае първото място. Играта изпревари други хитови заглавия, като World of Tanks, SWTOR, TERA и др. Scarlet Blade навлезе в своята открита бета след един много успешен закрита бета тест, в който взеха участие десетки хиляди играчи, които провели в играта сумарно повееч от 1 милион часове и създали над 300 000 героя. Това се случи само за двете седмици на закрития бета тест. Прави впечатление, че феновете на онлайн игрите по света не се боят да експериментират и да пробват новите заглавия, които се появяват на международната сцена, докато през това време българският играч си е заровил главата в традиционните и овехтели игри, като WoW, Lineage 2, които обаче са класики в жанра. МОВА игрите от сорта на League of Legends и DotA 2, както и шутъра CS, продължават да са любими за българите, вероятно защото всички искат да са състезатели в електронните спортове. Състезателният дух определено превъзхожда приключенския.
Нападението на Narak

Сред любимите места на феновете в Scarlet Blade се оказаха PvP инстансите Janus и Turnpike, както и open-world PvP-зоната Caergate. Стотици играчи пък прекараха часове в опити да повалят един от босовете Caergate, известен като Titan, победата над когото носи изключителни игрални трофеи.
Сюжета на играта се развива в бъдещето на Змеята, която е нападната и почти унищожена от извънземните от расата Narak.Група от оцелелите преминали в нелегалност и създали т.нар. Arkana. Arkana са генно-модифицирани жени-воини, които благодарение на новите си умения са способни да оцелеят на враждебната повърхност на планетата. Външният вид на амазонките е доста провокативен и секси, поради което играта влиза в adult категорията, т.е. за възрастни. Играчите се отправят в увлекателни и опасни приключения по най-необичайни места - от гъсти гори, пълни  с огромни гъби и чудовищни червеи, до разрушени индустриални комплекси, където се провеждали зловещи биологически експерименти от извънземните.
Лабораторията на Аркана

Още докато започне играта във футуристична подземна база, геймърът преминава обучение и излиза на повърхността в началната локация Еноция. Той за първи път вижда останките от човешката цивилизация, оплетени в растителност.

Подобни гледки ще станат нещо обичайно по време на играта, когато героят попадне и в други местности от виртуалния свят на Scarlet Blade.

Системни изисквания:
Минимални:
OS
Windows XP, Windows Vista, Windows 7 (32bit/64bit)
CPU
Intel Pentium 4 2.0Ghz or equivalent
AMD Athlon 2600 or equivalent
GPU
NVDIA Geforce 7600GT or equivalent
Radeon x1800 or equivalent




Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар