Вижте ново видео, представящо Chronicles of Elyria!


Soulbound Studios пусна ново видео, посветено на системата за придвижване в бъдещата MMORPG Chronicles of Elyria. 
В него може да видите герой, който преминава в различни режими на придвижване - бягане, спринт, обикновено ходене. Също така ще видите локацията Titan's Steppe, неголямо селце и град със замък. 

Алфата на Chronicles of Elyria очакваме в първата четвърт на 2017 г., а бетата - евентуално през лятото на следващата година. Една от най-интересните особености е, че героите ще стареят и дебелеят, а даже могат и  да умрат от старост. В играта няма да има mini-map, но ще има възможност да създавате карти, предсказвайки как ще изглежда света на играта, докато го изследвате и мн.др. 

Chronicles of Elyria е основана на "skill-based" система, в която развитието на уменията зависи от това, кои от тях използвате. При създаване на героя си вие ще изберете своя произход. С това е свързано къде ще се появи героя ви, с какви бонуси към уменията, физически атрибути и т.н. 

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар