WildStar обещава епични битки за контрол над Nexus

NC Soft и Carbine Studios пуснаха нов трейлър, представящ научно-фантастичното MMO WildStar. Във видеото са показани някои от основните особености на играта. Интригата в WildStar се върти около враждата на две фракции - The Exiles and The Dominion. Двете групи се борят за надмощие и контрол над планетата Nexus. Три основни режима за ПвП са предвидени към момента. Първият от тях е арена за малки отбори. Предвидено е и поле за средно големи екипи и място за по-мащабни битки - Warplot. На последното поле играчите ще могат да построят укрепление, което да ползват за защита в сраженията с други армии и да го атакуват с помощта на обсадна техника.
В играта се предвижда да бъде създадена собствена рейтингова система. Повишавайки рейтинга си, играчът ще може да получи все повече и по-яки награди. Освен това играта ще подбира противници с почти еднакви рейтинги, за да имат равни възможности в боя.
Предвидени са 4 класи герои -soldier, scientist, settler и explorer. WildStar обещава да има епичен сценарий, много дънджъни, рейдове и PvP.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар