Бъдещи игри: World of Speed ще заплени автоманиаците

Руската компания Mail.Ru Group се готви да издава тази автоекшън рали MMO игра още през първата половина на тази година. 


Slightly Mad Studios & My.com анонсираха World of Speed. Това е безплатна AAA MMO игра, посветена на автомобилните състезания. Играчите ще имат възможност да седнат зад волана на любимата си марка кола и да вземат участие в автогонки по улиците на Лондон, Монако и Москва. 

World of Speed ще позволи на феновете си да се състезават и в екип. Разработчиците отбелязват, че в някои от модовете на играта, победата в ралито ще е зависима от добре организираната екипна работа. Играчите ще могат да създават автоклубове със своите приятели и да се състезават заедно против други клубове. 

World of Speed  ще предложи висока AAA HD графика. Да играете в това авто екшън MMO ще е достатъчно да се регистрирате, да свалите играта и да се включите в нея напълно безплатно.

Разработчиците обещават, че ще има регулярни ъпдейти, които ще обавят в играта нови коли, трасета и режими.

Интересно за нас е, че руската компания Mail.Ru Group се готви да издава тази автоекшън рали MMO игра още през първата половина на тази година. Ние пък обещаваме да информираме редовно автоманиаците за всички новини, свързани с тази игра.
Така че дерзайте!
Вижте видеото по-долу!

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 коментара :

  1. Кога ще излезе играта?

    ОтговорИзтриване
  2. Все още няма информация, но руската компания Mail.Ru Group се готви да издава тази автоекшън рали MMO игра още през първата половина на тази година. Кога щ е точно? Ще ви информираме своевременно.

    ОтговорИзтриване