Днес ви питаме: Обичате ли занаятчийството в игрите?


Развитието на различни професии в MMORPG игрите е заложено във всяка една от тях. В някои е по-лесно, в други е героизъм, ако успееш да си събереш различните ресурси и успееш да си сковеш качествено оръжие. В някои от тях трябва с часове да стоиш до наковалнята и да крафтиш. Някои MMORPG дори предлагат специални изпитания за  крафтърите - трябва да се изработи определен предмет, за да получиш майсторско свидетелство и да имаш правото да изработваш елитни оръжия и брони. Докато вие се мъчите над наковалнята, другите играчи просто "фармят" някой дънджън (за 120 -ти пореден път) и чакат да им падне ценен предмет.
Днес ви питаме: Обичате ли да събирате ресурси, да изработвате сами екипировката си и в коя игра най-много ви допадна занаятчийството? А в коя то беше ужасно изпитание? Коя професия обичате да развивате?
Очакваме вашите отговори в коментарите и на страницата ни във Facebook.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 коментара :

  1. Не обичам да крафтя. Първо - рядко вещите, които изработваш са по-добри от тези дето падат от босовете. Второ - те не са добри за пвп. И трето е мнго време се губи, за да направиш някой меч.

    ОтговорИзтриване
  2. На мен ми харесва алхимията, тя е и полезна в играта. Общо взето крафта е скучно занимание, но като ти писне да биеш моби можеш да се заемеш. В Aion крафта е отвратителен. Толкова много фейлове и толкова пари похарчих и нищо в края на краищата.

    ОтговорИзтриване
  3. Най-ми харесва крафта в Neverwinter

    ОтговорИзтриване
  4. Vanguard, Vinidictus, Rift have good craft systems.

    ОтговорИзтриване
  5. Това да се занимаваш с крафт си е загуба на време. Ще чакаш ти да събереш ресурси, да вдигнеш левъл, па после не знам си кво си искат, след това още нещо и накрая - фейл. Не е за мене тая работа

    ОтговорИзтриване
  6. EVE Onine is the best game I've ever played

    ОтговорИзтриване