Black Gold Online ще е екшън ориентирана игра


Разработчиците на Black Gold Online отговориха на въпроси на феновете на бъдещото MMORPG. Те отново потвърдиха, че алфа тестовете ще започнат на 20 март, а релийзът няма да е толкова далеч, но повече информация ще има през следващите месеци.
Развитието на героите ще зависи от избора на играчите. В играта може да се следва официалния сюжет и съпътстващите го куестове. Прохождането на дънджъните, участието в различни приключения, организирани за сдобиване с редки игрални предмети, също ще носят опит, необходим за развитието на героя. Участието във войните между фракциите дават широки възможности за трупане на опит и развитие на гилдиите. В играта ще има и възможност за open world PvP.
В Black Gold Online няма да има housing system (система за изграждане на домове), но играчите могат да си съберат цял парк от маунтове, които да съхраняват в личния си гараж.


Меле класовете ще могат да водят близък бой без да има нужда да маркират поотделно всеки противник.
Black Gold Online ще е екшън ориентирана игра, изискваща играчът да се движи, да се отклонява от атаката и да контраатакува. В нея ще имате възможност да настроите начина си на игра в зависимост от своя клас. Така например DPS ( Damage per second) играчите могат да къстомизират настройките си, така че да маркират противника си, а меле класовете ще могат да водят близък бой без да има нужда да маркират поотделно всеки противник и да се насладят на своите екшън умения. 

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар