Играч в Allods Online стана милионер в рубли



На сайта на MMORPG Allods Online бе публикувано интервю с играча Belek - един от най-известните търговци в играта. Капиталът на този герой е почти един милион кристали (един кристал е равен на една рубла), като всички пари, които е спечелил са от търговията. Той никога не е инвестирал реални пари в играта.

Да се постигне такъв резултат не е лесно. Белек търгува по всички сървъри за двете фракции, опитвайки се да обиколи аукционите най-малко веднъж на ден, а понякога два пъти, като това му отнема два часа и половина на ден. В допълнение, той отбелязва, че е важно да се следи отблизо дейността на конкурентите, а именно кога те търгуват, за да ги изпревари.Белек не забравя и за играта. В Аллодите той е от от момента на релийза, член е на една от сериозните гилдии, участва активно в PvP и PvE, изгражда личен алод.

"Allods Online" - една от най-успешните и известни руски мултиплейър игри. Проектът стартира на 10 януари 2010 г., и в момента тя е публикувана във Франция, Великобритания, Германия и други европейски страни, както и в Северна и Южна Америка и Тихия океан. 15 октомври 2012 излиза втората актуализация за тази игра - "Lords of Destiny".
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар