Пуснаха изключителен трейлър, представящ ArcheAge

Китайците пуснаха изключителен видеотрейлър, представящ играта ArcheAge. Дори да не знаете китайски, гледайки го, може да придобиете отлична представа, какво ви очаква в играта, тип sandbox. В трейлъра са показани виртуалния свят, подводните приключения, битките в открито море между пиратските флотилии, сраженията с морските чудовища като Кракен, летателните средства, маунтовете и много други функции.

ArcheAge е амбициозен MMORPG проект от дизайнерите на популярната Lineage. Действието се развива в удвивителен свят, пълен с приключения, пътешествия по вода и суша удвителни открития. Сражения естествено ще има много, като са планирани да се водят и пълноценни войни. Локализаторите на играта от Mail.ru Games разясниха, че графиката ще е потресаваща с невероятна детайлизация благодарение на технологията CryENGINE 3.

Играчите ще имат право да се занимават във вируталния свят с каквото си пожелаят. Те ще могат да си постоят къща, вила или имение, което да обезпечи собственика си с важни ресурси. В играта PvP – то ще е неограничено, като играчът ще може да прави каквото си иска. Убиецът-рецидивист може да попадне в затвора, откъдето ще има възможност да избяга, а после дори да стане пират.

В ArcheАge всеки ще може да си построи кораб и да се отправи на пътешествие в океана. Освен романтиката на морските вълни фенът на играта може да се натъкне на пирати или вражеска ескадра. В играта ще има възможност да качите на кораба си приятели, да водите морски битки и да вземате на абордаж чужди кораби.

Четете още:


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment