Пет MMO игри, които да предложите на баща си

ММОРПГ Новините

Търся MMO игра за татко. Вечер му е скучно, а и ако го набутам зад компютъра над някоя игра, сигурно даже няма и да разбере, как ми е разрешил да отида на дискотека. 

Проблемът е, че той е на около 50 г., не е много в час с английския, иска да влезе в играта, да поиграе мало и да излезе, когато си поиска. Обича историята, фентъзи световете не са му много по сърце, така че не знам какво да му предложа.


War Thunder 


Отличен симулатор на техника от времето на Втората световна война. Може да лети със самолети, да управлява танкове или пък да стреля с артилерия. Предлага се и на руски език, и на английски.


World of Tanks



Влиза, мята се на танка и влиза в бой. Когато унищожат танка му, може просто да погледа битката отстрани или да влезе в нов бой с друга бойна единица от техниката му. Може да избира немски, съветски, американски, британски  т.н. танкове от времето на Втората световна война. Достъпна и на руски език.


World of Warplanes



Същото като в World of Tanks, само че ще лети със самолети. Играта предлага добра графика, различни ефекти, различни видове самолети както по техника, така и по нации. Може да я играе на руски език.


EVE Online


Ако обича фантастиката и войните в космоса - това е играта. Трудна е, но пък страшно зарибяваща. Нужно е и стратегическо мислене, и тактически действия, и много още интересни неща. Платена е, но тати има парички...Космическите битки са с такъв мащаб, че често в тях се включват над 4000 играча.


Heroes and Generals


Разработената от независимата студия RetoMoto игра, съчетава FPS (т.е. шутър от първо лице) сражения и стратегически контрол. В Heroes&Generals може да се намерят пехотни подразделения, танкове, самолети и наземни транспортни средства от периода на Втората Световна Война. Също така бойните полета са изключително разнообразни от ландшафт в селски местности до градове. Всеки играч може да избере между игра като в обикновен шутър или да се издигне до генерал, където да изпробва стратегическите си умения.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар