Да бъдеш или да не бъдеш?


Скъпи приятели,
Навярно на някои от вас им е направило впечатление, че на страниците ни отдавна не са се появявали новини или други статии. Причината за това е, че се изправихме пред вечния екзистенциален Хамлетов въпрос: Да бъдем или да не бъдем?
Съществуването на MMORPG Новини-те се дължи на личните ни усилия в продължение на две години. Този информационен ресурс бе създаден с единствената цел: да информира феновете на жанра на български език за новините, свързани с Масовите Мултиплейър Онлайн Игри (MMORPG). Работата по сайта беше напълно на идейна основа, като вярвахме, че ще успеем да приобщим хората, интересуващи се от този род игри, а защо не и да "зарибим" нови фенове.

Ситуацията обаче е различна. Ако на запад, а даже много повече на изток се интересуват от този жанр, то при нас не е така. Впечатление прави, че макар и създаден за българи, то посещенията от САЩ, Русия, Украйна, Германия и Полша превишават в пъти тези от България. Дали чуждестранните ни посетители ползват преводача на чичо Гугъл или просто гледат картинки и клипове, не е важно. Липсата на интерес от български читатели ни накара да се замислим, дали въобще си заслужава да съществуваме. Дали въобще на някого ще липсваме?

От друга страна стоеше и въпроса: Ако има един единствен човек, който иска да намери подобна информация и да я прочете на родния си език, все пак си заслужава да останем в интернет пространството. Точно поради тази причина, от понеделник възнамеряваме да продължим работата по сайта и да продължим да качваме новини около онлайн игрите и други проекти.

Надяваме се да останете с нас и да ни четете!

От екипа на MMORPG Новини

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 коментара :

  1. Макар и да не коментирам,от мен имате еидн редовен читател от около 8-9 месеца. За мен информацията предоставена от вас, е много ценна.Продължавайте упорито и един ден това упорство ще ви се отблагодари.

    Успех!

    ОтговорИзтриване
  2. Аз също съм редовен читател.Информацията която публикувате,е интересна.Играя повече MMORPG отколкото MOBA.Желая Ви успех и големи благодарности че ви има.

    ОтговорИзтриване