ArcheAge: Подробности за новия майски пач


Големият майски пач добави в играта ArcheAge две нови територии на Северния континент, инстанс за 10 човека (Nachashgar) и арена 5 на 5. Освен това се появиха три спортни коли и нови маунтове, разказват от archeagerussia.ru .
Порта към Бездната, Слънчевата земя

Териториите Порта към Бездната и Слънчевите равнини са разположени североизточно от съществуващите територии. Между тях се намират Руините на изчезващите змии, където се намират залежите на новия ресурс Камъкът на Ания, който ще се използва при крафт и в системата за ъпгрейд на оръжия и доспехи.

Арена 5 на 5
Можете да се запишете за участие на арената, както от големите градове, така и малките селца. Играчът може предварително да избере отбора, към който да се запише (син, червен). Ако не укажете отбора, то ще попаднете в случаен отбор. В един отбор могат да попаднат играчи от различни фракции.
Сражението продължава 15 минути. За убийство на противник получавате точки за убийство, а загиналият противник се събужда в своя лагер. По време на боя освен противниците на арената ще има и чудовища, убивайки ги, получавате различни подсилващи ефекти. Главно условие за победата е унищожаването на противниковия кристал. Разбиете ли го - победата е незабавна.
Играчите, които нанасят повреди на противниците си, получават точки за убийство. Лечителите, които лекуват съпартийците, получават точки за поддръжка. Тези, които останат живи до края на битката, получават бонусни точки. Победителите получават точки за победа.

Състезателни автомобили
Състезателните коли засега са три. Тях можете да добиете за рецепти, които получавате срещу точки за доблест, точки за живот или за древни монети. С тях може да се състезавате на пистата на Mirage Island.
Снимки: goha.ru

Черната стрела е нов маунт, който може да купите в конюшнята за 500 златни монети. Той се отличава със своеобразна окраска, горящи очи и скорост, достигаща 10,5 м/с. Освен това той атакува със зрелищния скил - "Стремителна атака".

Бурният бегач е маунт, който с получава, като развиете маунта Гръмовен ек до 50 ниво и като изпълните определени условия. Отличителна черта са високата скорост и уменията деморализиращите умения, например грозен рев, обръщаш противниците в бягство.

Четете още:
Пуснаха изключителен трейлър, представящ ArcheAge
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment