Игрална полиция ще се появи в Counter-Strike: Global Offensive



Играчите в Counter-Strike: Global Offensive скоро ще могат да банят измамниците, ползващи чийтове и хакове в играта, съобщи Mail.ru Games. Valve ще пусне новата услуга Overwatch, която ще позволи на най-опитните членове на игралното общество да следи за реда на сървърите. Този, който се съгласи да стане полицай в играта, ще трябва да реагира на жалби, постъпили от други играчи. Той ще провежда собствено разследване и наблюдение над съмнителния субект. Виртуалният полицай ще преглежда повторение на рунда и ще трябва да вземе решение, дали заподозреният е виновен или не. Окончателната присъда ще се присъжда от няколко "съдии".
При гласуването анонимността на съдиите ще се пази. Кандидат-полицаят пък ще премине изпит за длъжността. Той ще трябва да прегледа на видео вече разследвано дело и да открие нарушителя. Ако мнението му съвпадне с оценките на действащите вече полицаи, то той ще бъде допуснат в редовете им.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment