TOP 10 безплатни шутъра според MMO Reviews за май

MMO Reviews представи месечната си класация за най-добри безплатни шутъри за месец май.

10. На десето място mmoreviews.com класира MechWarrior Online, където можете да управлявате огромни бойни машини, с които да се сражавате на бойното поле. Вие може да си тунинговате машината, да ѝ добавяте различни оръжия или шасита.

9. Деветото място е за Blacklight Retribution. Това е безплатен шутър от първо лице, действието в който се развива във футуристична градска зона. Играта е с перфектна графика, благодарение на Unreal 3 technology и DirectX 11. В играта може да избирате между огромен арсенал оръжия и екипировка.

8. Ако желаете да участвате в Третата Световна Война, то Arctic Combat е MMOFPS с реалистични военни зони, ефекти и битки, базирани на екипната/кланова игра.

7. Heroes & Generals паднаха на седмото място. Само преди два месеца тя водеше класацията. В играта са смесени два жанра - класически шутър от първо лице и тактическа стратегия. Дали ще спечелите зависи, както от вашите реакции, така и от правилно планираните тактически ходове в играта.

6. Loadout е нова free-to-play multiplayer шутър от трето лицето. В нея сами можете да изработите оръжието си и да го ъпгрейдвате, като може да си създадете уникално оръжие.

5. Hawken е free-to-play, онлайн, многоползвателска mech-based first-person шутър. С две думи сядате като пилот в огромен робот и гърмите по другите роботизирани машини. Съответно можете да си персонализирате, т.нар. mechs и да ги развивате технологично.

4. Четвърто място за Tom Clancy’s Ghost Recon Online.

3. Трето място за Firefall.  Това е поредния научно фантастичен високотемпен шутър, чието действие се води в бъдещето на Земята.

2.  PlanetSide 2 е шутър, който предоставя наистина епични и мащабни битки. Играта се развива с бурни темпове и вече се радва на внимание и от играчите в Русия и страните от ОНД.

1. DUST 514 е научнофантастичен шутър, част от вселената на EVE Online.

Четете още:

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment